ΤΕΘΗΚΕ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 22 November 2013 02:00
There are no translations available.

lithos

Ξεκινούν οι εργασίες επέκτασης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής τέθηκε ο θεμέλιος λίθος για την κατασκευή ενός μεγάλου έργου για ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, την «Προσθήκη κατ' επέκταση νέας πτέρυγας του υπάρχοντος κτιρίου και προμήθεια – Εγκατάσταση Ιατρικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Μποδοσάκειο».

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013, με φορέα υλοποίησης την ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. (Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων).

Η τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 1 μ. στον αύλειο χώρο του Μποδοσάκειου νοσοκομείου.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 10.617.343,00 ευρώ, για το μεγαλύτερο κτιριακό έργο που πραγματοποιείται στον τομέα της Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα, για την ολοκλήρωση μιας μεγάλης και επίπονης προσπάθειας που έρχεται να αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας καθώς θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες.

Στη νέα πτέρυγα 4.000 τ. μ. στεγασμένου χώρου πρόκειται να στεγαστεί η ογκολογική μονάδα, το ιατρείο πόνου, χειρουργεία ημέρας, οφθαλμικό χειρουργείο, παιδοψυχιατρικό τμήμα, να εξασφαλιστεί χώρος για το Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Πτολεμαΐδας καθώς και χώρος ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Ειδικότερα, αντικείμενο του έργου είναι: η επέκταση των εξωτερικών ιατρείων, επέκταση παιδιατρικού, δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού, Μονάδα χημειοθεραπείας για όλη τη Δυτική Μακεδονία και προμήθεια ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Ανάδοχος εταιρεία του έργου είναι η εταιρεία Κ-ΤΕΧΝΙΚΗ στην οποία ανατέθηκε μετά από διαγωνισμό και η οποία προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 35,25%.

Σημειώνεται ότι το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί σε ένα επίσης σημαντικό έργο αυτό της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του Μποδοσάκειου νοσοκομείου, και τη δημιουργία χώρου στάθμευσης 150 νέων θέσεων στάθμευσης.

 Από: http://e-ptolemeos.gr/?p=50814#more-50814#ixzz2lH3VimA0

 
 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ - ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

KEN

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2463-3-51100

Φαξ Νοσοκομείου: 2463-3-51502

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού με τα πρωινά Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία: 24630-22222

 

 

PLANO2
ethnikosimeio

EEA-1

ESY.net