ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΜΑΡΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

thumb

Ευχαριστήριο της οικογένειας της Σμαρώς Παπαδοπούλου όπως αυτό δημοσιεύτηκε σε τοπική, ενημερωτική, ηλεκτρονική πύλη της Πτολεμαΐδας.


“Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κ. Παπασωτηρίου Σταύρο για το ήθος και την ευαισθησία που επέδειξε ούτως ώστε να έχει η αγαπημένη μας μητέρα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΜΑΡΩ κάθε τι που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Την Διευθύντρια ΤΕΠ κα Snezana Ivkovic και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Επειγόντων Περιστατικών που εφημέρευε την ημέρα εισαγωγής της μητέρας μας, το Ακτινολογικό και το Μικροβιολογικό τμήμα, καθώς επίσης και το λοιπό Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Βοηθητικό προσωπικό του τμήματος covid και τους ιατρούς της Χειρουργικής κλινικής για την ιατρική περίθαλψη, την επαγρύπνηση, την κατανόηση και προπάντων την ανθρωπιά με την οποία την φρόντισε, που έδειξε ότι εκτός από λαμπροί επαγγελματίες είναι πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και εκ βάθος καρδιάς : Την Διευθύντρια της Νεφρολογικής Κλινικής κα Καρασαββίδου Δέσποινα, για το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης, την υπευθυνότητα, την ευγένεια και την θέληση με την οποία εργάζεται.

Όλους τους ιατρούς της Νεφρολογικής Κλινικής και συγκεκριμένα τον κ. Μακρίδη Δημήτρη (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ), κ. Παπατόλιο Θωμά, κα. Νάσρα Χαντάντ και κα. Βαγκοπούλου Νατάσα, για την ανθρώπινη φροντίδα, την ευαισθησία και την καλοσύνη τους.

Τέλος, την αγαπημένη φίλη και λαμπρή επαγγελματία κυρία Πουαρίδου Θεοδώρα, νοσηλεύτρια ΤΕΠ, που έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθήσει.

Τέτοιοι επιστήμονες και άνθρωποι τιμούν τους Έλληνες και την Ελλάδα και προβάλλουν σαν λαμπρό παράδειγμα ιδιαίτερα κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.

Το κενό της απώλειας είναι δυσαναπλήρωτο, η σκέψη όμως ότι τη φροντίσατε σαν να ήμασταν εμείς, τα παιδιά της στο προσκεφάλι της, τις τελευταίες ημέρες της ζωής της, μας απαλύνει κάπως τον πόνο. Να σας έχει ο Θεός έναν έναν ξεχωριστά καλά. Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και αναστάσιμη αισιοδοξία.

Η οικογένεια.”